tisdag 27 november 2007

Träningsvärk




Dagen började med en lektion i konflikthantering där vi lärde oss att skyddsvisitera. Vi arbetade tre och tre ( en figurant och två spelade poliser). Det gick bra. Uppvärmningen var dock ganska tuff. Vi skulle bära varandra i famnen först en viss sträcka och därefter skulle vi springa med en klasskompis på ryggen. Skoj men lite kämpigt, då jag fick bära två killar!


Efter den lektionen åkte jag och tre andra klasskompisar till simhallen för att öva inför vårt livräddningsprov som vi ska ha i december. Jag har haft lite bekymmer med ett moment som innebär att man ska dyka ner till en docka och ta loss en kabinhake från ena armen och sätta fast den på dockans andra arm. Detta momentet är bland det sista vi gör i själva provet, så man är ganska trött när man väl kommer dit... men idag gick det jättebra! Fick bra tid ochså 5:30, maxtiden är 7 minuter.


På vägen tillbaka till campus så kunde jag naturligtvis inte låta bli att springa inom blomsterlandet, en jättebra blomsteraffär till vettiga priser. där handlades det julstjärnor, lite julpynt till studentlägenheten samt en pappersstjärna att hänga i fönstret.


Nu är det verkligen dags att ta sig i kragen och börja plugga inför den stundande tentan som vi har på lördag... Har knappt börjat plugga ännu...

Inga kommentarer: